Onze keurmerken

LHE – duurzame ontharing en huidverbetering met licht en warmte

In onze Schoonheidssalon in Haarlem werken onze schoonheidsspecialistes voor het beste resultaat met LHE duurzame ontharing, Huidverjonging, Couperose, Pigmentbehandelingen.

Lichtflitsen met LHE is sneller, veiliger en minder gevoelig dan met andere apparatuur

LHE betekent Light Heat Energy. LHE is een technologie waarbij met lichtflitsen de gewenste effecten in uw huid worden bereikt. Deze effecten kunnen zijn: duurzame ontharing, huidverjonging en -verbetering en behandeling van acne en psoriasis. Behalve LHE zijn er meer technologieën beschikbaar, zoals ipl en laser, geen is echter zo veilig als LHE.

Definitieve ontharing voor ieder huid- en haartype

Indien u ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen wilt verwijderen, dan is LHE voor u een uitgelezen mogelijkheid. Dankzij de combinatie van licht en warmte die bij LHE wordt gebruikt, is het ook mogelijk om lichte haren te verwijderen. Na een intakegesprek waarbij enkele proefflitsen worden gemaakt, kunnen wij u een op uw situatie afgestemd behandelplan adviseren.

LHE lichtflits ontharing

 

Snelle huidverbetering door het verwijderen van pigmentvlekken en andere ongemakken in de huid

De probleemgebieden worden plaatselijk behandeld, zodat de warmte en energie zeer doelgericht gebruikt wordt. Door warmte in combinatie met licht worden de adertjes en vlekken op het gezicht op de juiste manier verwijderd. Om couperose, ouderdoms- en pigmentvlekken te behandelen zijn meestal ongeveer 3 behandelingen nodig. Elk bezoek bestaat uit 2 behandelingen met een pauze van 5 minuten.

Huidverjonging met behulp van licht en warmte

Behandeling van de huid met LHE is een goede manier om de huid er jonger en stralender uit te laten zien. Fijne lijnen en rimpels verdwijnen doordat er in de huid een wondhelend proces in gang wordt gezet, waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en de huid wordt geherstructureerd. Het resultaat is een jonger uitziende, egale huid met een frisse uitstraling. De duur van een volledige LHE huidverjongingskuur verschilt per individu en hangt af van het gewenste resultaat. Gemiddeld adviseren wij een kuur van 6-8 behandelingen om het optimale resultaat te behalen. Elk bezoek bestaat uit 2 behandelingen met een pauze van 5 minuten.