Onze keurmerken

Permanente make-up – er altijd verzorgd uitzien

In onze Schoonheidssalon in Haarlem werken onze schoonheidsspecialistes met Permanente make up met kleurvaste pigmenten van MB.
Permanente make-up is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Iedere vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgt uitzien. Met gewone make-up is dit niet altijd mogelijk, doordat gewone make-up aan het einde van de dag vaak vervaagd is. Met permanente make-up worden eyeliners, lipliners en/of wenkbrauwen aangebracht, die drie tot vijf jaar mooi blijven. Bij het opstaan, tijdens sporten, op het strand, saunabezoek, of tijdens een flinke regenbui blijft uw permanente make-up gewoon zitten en u hebt geen last van uitgelopen eyeliner. Permanente make-up wordt door onze ervaren specialisten uitgevoerd en aangepast aan uw eigen persoonlijkheid en gezichtsvorm. Als u het eenmaal hebt, wilt u het nooit meer missen.

Een snelle en veilige techniek met direct resultaat

Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele dunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Samen met u kijken we eerst naar de vorm van uw gezicht. Vervolgens tekenen we de vorm met potlood op uw huid zodat u kunt zien hoe het eruit gaat zien. Daarna brengen de we de permanente make-up in de door u gewenste vorm en kleur aan. Onze ervaren specialisten brengen de permanente make-up snel en veilig aan en u hebt er jaren plezier van.

Permanente make-up wordt toegepast voor ooglijnen, wenkbrauwen en lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van de lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit op uw eigen lippen; het resultaat zal een prachtige volle mond worden, ook zonder lipstick.

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Iedere onvolkomenheid in uw wenkbrauwen wordt met de permanente make-up onzichtbaar.
Het is ook mogelijk om een schaduweffect te creëren onder de eigen haartjes en wenkbrauw. Dit geeft niet het getekende effect maar een lichte opvulling van de eigen wenkbrauw waardoor deze meer spreekt. Met behulp van een speciale module kunnen wij een haarstrook techniek uitvoeren en hiermee de eigen haartjes namaken.

Oogleden en wimpers laten ogen spreken. Met permanente make-up op de eyeliners kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard ook worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt de permanente make-up tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te grote of te kleine ogen kunnen zo optisch in de juiste verhoudingen tot het totale gezicht worden gebracht. Altijd mooie sprekende ogen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. De eyeliners kunnen zowel op het boven- als onderooglid worden aangebracht, telkens rekening houdend met uw persoonlijke wensen.