Jean D'Arcel - de perfecte verzorging

 

In onze Huidstudio in Haarlem werken onze specialistes met Jean D'Arcel Huidverzorging.

Wij bieden een verzorging op maat voor uw huid en binnen uw budget

Het topcosmeticamerk JEAN D’ARCEL biedt u een zeer uitgebreide variatie aan professionele huidverzorigingsproducten, zowel voor gezicht als lichaam. U kunt met ieder huidtype en budget bij ons terecht en dankzij de vele verschillende productlijnen kunnen wij uw huid altijd optimaal in balans brengen en houden. JEAN D’ARCEL biedt ook make-up en een speciale mannenverzorgingslijn.

Uw huid vraagt om verzorging volgens de laatste trends en met bewezen resultaat

JEAN D’ARCEL produceert al meer dan 50 jaar vanuit eigen onderzoek en ontwikkeling – aangevuld met de modernste wetenschappelijke inzichten – verzorgingsproducten die naadloos passen binnen de laatste cosmeticatrends. Voorbeelden van de veelzijdigheid van JEAN D’ARCEL: de nieuwe Naturelle productlijn voldoet aan het NaTrue kenmerk (www.natrue.org) en de Arcelmed productlijn is in samenwerking met een universteitskliniek ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte aan verzorgingsproducten voor en na cosmetische chirurgische ingrepen. In de producten zijn de nieuwste actieve werkstoffen opgenomen en alle producten zijn dierproefvrij en op biologische basis ontwikkeld.

Verwen uzelf met de juiste behandeling voor uw huid

De mogelijkheden die wij u kunnen bieden met de salonbehandelingen van JEAN D’ARCEL zijn zeer uitgebreid. Zij hebben met elkaar gemeen dat uw huid er beter van wordt en dat u altijd met een prettig verzorgd gevoel onze salon weer verlaat. Wat dacht u van een behandeling met kaviaar of een luxe Shin Tai behandeling, waarbij u een speciale Koreaanse ringenmassage ondergaat? Natuurlijk geven wij u ook graag een heerlijk verzorgende behandeling met één van de basislijnen.