Caviar behandeling

Deze luxe caviar behandeling op basis van Kaviaar, mineralen en oesterextracten is een anti-ageing behandeling die rimpels tegenhoud en verminderd speciaal voor de vermoeide huid. Vanuit een luxe individuele set wordt deze behandeling gegeven en wordt alleen bij u gebruikt. Wat over blijft kun u meenemen naar huis zodat u thuis verder kan werken aan uw huidverzorging.

                                                                    

De 8 stappen voor de vermoeide huid naar een stralend gladde strakke huid!

stap 1

reiniging

Stap 2

Dieptereiniging door een peeling met oesterschelpenextract waardoor de dode huidcellen mild worden verwijderd, de huid glad aanvoelt en zorgt voor betere opname voor de overige stappen.

Stap 3

Uitreinigen en eventueel epileren wenkbrauwen.

Stap 4

Kaviaarconcentraat dat de huid intensief voedt en specifiek werkt op de vernieuwing van de cellen en de vitaliteit van de cellen voor een krachtige energie en regeneratie van uw huid.

Stap 5

Een bijzonderzachte ervaring door een massage met een creme van jojobaolie, sheabutter en een moisturizer die de huid superglad maken. De op uw huid afgestemde massage...........

.Stap 6

Een heerlijk oogmasker die vermoeide ogen opfrist en vochtverzorgend en bijzonder goed werkend tegen kraaienpootjes en zwellingen rond de ogen. Een echte straktrekker dus.

Stap 7

Een heerlijk masker die als een "vochtbad" de behandeling afsluit en zorgt voor een aanhoudend welzijn en een frisse teint. Uw huid wordt steviger, de natuurlijke zachtheid en soepelheid wordt versterkt.

Stap 8

Uw huidverzorging uit de caviar collectie.

Duur 75 min