Matrix repair behandeling

           

Deze luxe Matrix Repair behandeling zorgt door middel van o.a. Fruitzuren en transportstoffen uit de medische wereld zorgt ervoor dat de huid diep wordt verstevigd en voor een goede celdeling. De huid verniewd zichzelf (repair) en ziet er fris en steviger uit.Vanuit een individueel setje wordt deze behandeling gegeven en wordt alleen bij u gebruikt. Wat er over is gaat met u naar huis zodat u daar verder kunt werken aan uw huidverzorging.

 

De 9 stappen naar een vernieuwde, stralende huid!

Stap 1

Reinigen

Stap 2

Fruitzurenextract uitsluitend voor professioneel gebruik bevordert intensief huidvernieuwing. Het huidbeeld wordt verfijnd en ruwe huid wordt gladder.

Stap 3

Een neutraliserende gel zorgt dat de fruitzuren stoppen.

Stap 4

Uitreinigen en eventueel epileren wenkbrauwen

Stap 5

Matrix Repair Concentrate zorgt met transportstofjes ervoor dat uw huid diep wordt vernieuwd en hersteld.Door de extra bio-peptide met filler effect zorgt dit concentraat ervoor dat de vezels diep in de huid worden verstevigd en nieuwe vezels worden aangemaakt.

Stap 6

Een heerlijke massage met een zachte stabiliserende creme met shea butter, advocado,amandel en macadamianootolie, D-panthonol zorgt ervoor dat de stress in de huid verdwijnd een het natuurlijk evenwicht van de huid wordt hersteld.

Stap 7

Herstructurerend oogmasker dat uw ooghuid strakker, vaster, elastischer en vitaler maakt.

Stap 8

Matrix repair face mask werkt als een collageenbooster. de verbinding tussen de huidlagen wordt sterk verbeterd en geeft een energieboost waardoor een zichtbare reductie van rimpeltjes wordt bereikt.

Stap 9

Uw huidverzorging van de Arcel Med lijn die speciaal is ontwikkeld om te gebruiken voor intensief huidherstel en anti-ageing of juist als hertel na een cosmetische ingreep.

Duur 75 min