Renovar/arcelox behandeling

Deze Luxe Renovar behandeling op basis van appelstamcellen is speciaal ontwikkeld om de mimische rimpeltjes te ontspannen en te verminderen door te zorgen voor een boost een vochtverzorging voor de droogtelijntjes. Vanuit een individuele set wordt deze behandeling gegeven en wordt alleen bij u gebruikt. Wat over is kunt u mee naar huis nemen zodat u daar verder kunt werken aan uw huidverzorging.

De 8 stapen naar een ontspannen, gehydrateerde en strakke huid!

Stap 1

Reinigen

Stap 2

Een milde peeling op basis van bambooextract en diatomeenaarde zorgt ervoor dat de huid vrij wordt gemaakt van dode huidcellen waardoor de huid vrij wordt gemaakt van vuildeeltjes die de porien verstoppen en heerlijk zacht aanvoeld. De overige verzorging kan veel beter worden opgenomen.

Stap 3

Uitreinigen en eventueel epileren wenkbrauwen

Stap 4

een concentraat voor de ogen en lippen op basis van appelstamcellen die ervoor zorgt dat de mimische spieren zich ontspannen en zo rimpeltjes door gelaatstrekken reduceert.tevens zorgt het voor een drainage effect onder de ogen en de huid wordt strakker en elastscher rond de ogen en lippen.

Stap 5

Concentraat met appelstamcellen voor het gezicht die ervoor zorgt dat de mimische spieren zich ontspannen en zo rimpels door gelaatstrekken reduceert. Doordat dit concentraat als een soort van netwerk op de huid gaat liggen en aanspant wordt het huidoppervlak gelift  en zorgt voor een duidelijke reductie van intensiteit van de rimpels. De huid wordt gladder en jonger.

Stap 6

Een intensief vochtgevend cremegel masker met o.a. Hyaluronzuur en een extra hydrosysteem voor en huid met jeugdige uitstraling. De huid voelt onmiddelijk beter aan en krijgt meer elasticiteit en uitstraling. De huid ziet er bovendien strakker, frisser en gezonder uit.

Stap 7

Een massage die verrijkt is met een combinatie van intensieve werkstoffen zoals kruidkers die een soort botox effect geeft, tarweproteinen en plantaardige olien die waardevolle vetzuren bevatten voor de structuur en stofwisseling van de huid. Expressierimpels worden ontspannen en lijnen en rimpels worden door een verdichtende werking opgevuld.

Stap 8

Huidverzorging uit de renovar collectie.

Duur 75 min