Thalasso visage behandeling

De Luxe Thalasso Gezichtsbehandeling met mineralen en algen uit de dode zee is speciaal voor de vochtarme droge huid en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en is daardoor preventief anti-ageing. Vanuit een individuele set wordt deze behandeling gegeven en alleen bij u gebruikt . Wat over blijft kunt u mee naar huis nemen om thuis verder te werken aan uw huidverzorging

                                                                                                                                                           

De 8 stappen voor de vochtarme droge huid op weg naar een stralende huid!

Stap 1

Reinigen

Stap 2

Soft Peeling met een microniserende kiezelaarde uit de dode zee die uw huid er stralend en zacht uit laat zien doordat de dode huidcellen worden verwijderd. Diatomeeenaarde maakt uw huidstructuur fijner en werkt talg regulerend.

 

Stap 3

                                                                                         Uitreinigen en eventueel epileren wenkbrauwen.

Stap 4

een intensief 2 fasen formule uit de zee zorgt ervoor dat uw bovenste huidlagen intensief worden bevochtigd waardoor uw huid er strakker en en frisser uit gaat zien. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd.

Stap 5

Stimulerende/liftende massage met een rijke creme op basis van Thalasso en algentherapie die zorgt voor een goede doorbloeding waardoor uw huid beter voeding op kan nemen en er dus vitaal en strak uit gaat zien.

Stap 6

Oogmasker op basis van zeezijde is zeer ontspannend zorgt voor het welzijn van de gevoelige ogen en maakt de ooghuid strakker en fris.

Stap 7

Moddermasker op basis van organische afzettingen. Dit masker geeft intensief vocht en bindt deze in de huid. Spanning van de droge huid wordt verminderd.

Stap 8

Uw dagverzorging uit de Thalasso visage collectie. Een intensieve vochtverzorgende creme die uw huid beschermd tegen invloeden van buitenaf en het droge gevoel verminderd.

Duur 75 min