Vitamine C behandeling

Deze luxe Vitaminee behandeling is speciaal voor de droge, snel grauw uitziende huid (rokers) en is op basis van fruitextracten die de huid weerstand en energie geven en tevens anti-ageing werken door de onderste huid sterker te maken. Vanuit een individuele set wordt deze behandeling gegeven en wordt alleen bij u gebruikt. Wat over is kunt u mee naar huis nemen om zo verder aan uw huidverzorging te werken.

                                                                 

De 8 stappen van een vermoeide droge huid naar een stralend frisse huid!

Stap 1

Reinigen

Stap 2

Vloeibare enzympeeling met 6 vruchtenextracten die de dode huidcellen verwijderen van de huid als een soort masker. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en het huidbeeld wordt fijner.

Stap 3

Uitreinigen en eventueel epileren wenkbrauwen

Stap 4

Vitamine Power Booster met biothine (vitamineH) en provitamine B5 en vitamine C. Vitamine C stimuleerd de bindweefselcellen voor de nieuwe vorming van Collageen en Elastinevesels. Deze hebben de eigenschap uw huid voller en stevig te houden als een soort van netwerk onder in de huid.

Stap 5

Doorbloedende/liftende massage met een fluweelachtige creme met vitamine A, E en avocado,   amandel en macadamianootolie. Deze massage verbeterd de vocht/vet balans, is zeer ontspannend en heeft een heerlijke geur.

Stap 6

Een intensief verzorgend en verkwikkend oogmasker om wallen en fijne lijntjes aan te pakken. Voor een zijdeachtige, fijne en zachte ooghuid.

Stap 7

Multivitamine (A,B,B5,C,E en F) masker geeft een fris stralende huid bij een vermoeide bleke huid regenereerd de huid op natuurlijke wijze.

Stap 8

Dagverzorging uit de vitaminee collectie die de huid een frisse uitraling geeft.

Duur 75 min.